Livsharmoni

Aura-Soma Andlig Färgterapi

- Gåvor från Naturen baserat på färger, örteextrakt , essentiella oljor och kristallenergier

Aura-Soma

TVÅ OLIKA KONSULTATIONER

Aura-Soma är ett färghealingsystem uppbyggt på 116 flaskor med oljor, växter och kristallenergier i olika färger. Aura-soma betyder ljuskropp. Aura - ljus och Soma - kropp.

1. Ditt eget val av färger

Aura-Soma är en unik metod för balansering av våra liv på alla nivåer. Ditt val av färger speglar din själ och hjälper dig att upptäcka ditt sanna jag.

I en konsultation väljer du ut 4 av de 116 olika färgkombinationerna som du känner dig mest dragen till. Utifrån ditt val tolkar jag dina flaskor på en djupare nivå. De speglar vem du är, dina speciella gåvor, möjligheter och utmaningar i livet, var i den processen du är just nu och vart du är på väg. Flaskorna har även en numerologisk betydelse och varje flaska har även ett tarot kort kopplat till sig.

Vi kommer fram till vilken balansolja som kan passa dig, utifrån tolkningen som görs. Du smörjer in oljan på din hud runt de chakran som färgen indikerar. Balansoljan och dess energier och frekvenser går in och balanserar och ger näring till hela dig.

Du kan få konsultationen nedskriven i text skickad till dig.

Konsultation 60 min.

Pris: 850 kr.

2. Dina själsfärger

Med färghealingsystemet, Aura-soma omtolkas ditt dopnamn och födelsedatum till färger som visar vilka dina själsflaskor (färger) är. De speglar dina inre själsfärger dvs din själ, vilka energier du föds in med i livet,vem du är, dina speciella gåvor, möjligheter och utmaningar i livet, din livsväg m.m. Tolkningen ökar din förståelse för vem du är, vad som kan hindra dig och vilka egenskaper du bär på m.m. Balansflaskorna har även ett tarot kort kopplat till sig.

Jag rekommenderar även en balansolja som kan passa dig, utifrån de som framkommer i tolkningen. Du smörjer in oljan på din hud runt de chakran som färgen indikerar. Balansoljan och dess energier och frekvenser går in och balanserar och ger näring till hela dig.

Balansoljorna innehåller enbart naturliga essenser från växtriket och är effektiva mot både fysiska, emotionella och själsliga obalanser.

Du kan få konsultationen nedskriven och skickad till dig via mejl.

Konsultation 60 min.

Pris: 950 kr.

Nytt!
Som ett ytterligare komplement till konsultationen kan du även välja att beställa din personliga själsmålning som jag skapar med Encaustic art (strykjärn och bivax) utifrån dina själsfärger som framkommit i konsultationen. ( Läs mer under Encaustic art ).

Pris: Konsultation + själsmålning 1400 kr.

Vicky Wall healer och Aura-somas skapare

Vicky Wall

Aura-soma skapades av Vicky Wall som efter att ha blivit helt blind fått en inre kallelse att skapa helande ”Balansoljor” genom guidning som hon fått genom att lyssna till sin inre röst.

Aura-somas historia

Aura-Soma Färgterapi skapades av Vicky Wall från England som levde mellan 1918-1991. Hon föddes i London i en judisk familj och kunde i tidig barndom se färgerna i människors aura. Hennes far var en kabbalamästare och hade stor insikt i mystik och om örter och växter och dess helande egenskaper. Vicky arbetade som naturapotekare tills hon i mitten av 70-talet blev blind efter ett antal hjärtinfarkter. Hennes blindhet ökade hennes inre seende som hon haft sedan tidig barndom. Hon såg andra från deras själs perspektiv baserat på färger. Hon såg även att de färger människor valde speglade de färger som hon såg i deras aura. Vicky fick en kallalse att skapa Aura-soma och följde sin inre röst som guidade henne att skapa den första oljan. Aura-soma grundades 1983 och har sedan dess vuxit enormt och finns i stort sett i alla delar av världen.


Färgernas värld!

För många är färg bara färg men färg påverkar oss mer än vi tror…


Olika färgers betydekse - riktlinjer

Vit färgs betydelse

Som bekant bärs vit färg ofta av bruden under bröllopet då den står för renlighet och oskuldsfullhet. Det kan också spegla ärlighet men även ge en känsla av professionalism.
Vissa anser att den helar och befriar. Det är också fredens färg, vart man än kommer.
Positiva egenskaper: rent, färskt, bekvämt, tydlig, harmonisk, ärlig, hoppfull, oskuldsfull, ljus, fredlig, skyddande, renlighet, lugn, reflekterande, andlighet, säkerhet.
Negativa egenskaper: otur, död, deprimerad, ond, grym, isolerad, ensam, sorglig, tragisk.

Svart färgs betydelse

Svart symboliseras ofta med makt, auktoritet, styrka och stabilitet. När det gäller mönster så symboliserar svart det sofistikerade.
Positiva egenskaper: ilska, anonymitet, djup, elegant, erotiskt, hög kvalitet, lyxigt, magiskt, majestätiskt, mystisk, ädel, makt, prestige, trygghet, hemlig, allvarlig, sexuell,sofistikerad, tystnad.
Negativa egenskaper: klinisk, kyla, ensamhet, sterilitet, isigt.

Blå färgs betydelse

Blåa nyanser ger människor en känsla av lugn, frid och stillhet. Det har sagts att människor tenderar att bli mer produktiva i rum som är målade blå och det har antytts att det beror på känslan av det lugn som de känner. När människor är lugna tenderar de att fokusera mer vilket leder till ökad produktivitet.
Positiva egenskaper: accepterande, auktoritativ, balanserad, lugnande, omsorg, försiktig, rent, kallt, försiktigt, flexibel, fri, hoppfull, oändlig, intelligent, logisk, ensam, lojal, fredlig, kraftfull, skyddande, lugn, rationell, ansvarig, säker, känslig, ärlig, stabil.
Negativa egenskaper: deprimerad, isig, tråkigt, isolerad, ensam, melankolisk, nostalgisk, ledsen.

Brun färgs betydelse

Färgen brun inger lugn och trygghet och står för en närhet till jorden. Den står även för fertilitet, stabilitet och maskulinitet.
Positiva egenskaper: koncentration, tillfredsställelse, jord, uthållighet, fertilitet, vänskap, generositet, hårt arbete, maskulint, naturen, praktiskt, produktivitet, tillförlitlighet, enkelhet, stabilitet, lugn.
Negativa egenskaper: smuts, passivitet.

Grön färgs betydelse

Grön är den färgen som är lättast för ögat att acceptera. Den har en lugnande och uppfriskande effekt. Det symboliserar naturen, men i en mörkare nyans symboliserar den manlighet, förmögenhet och konservatism.
Positiva egenskaper: äventyrlig,växande, analytisk, framåtsträvande, ren, trofast, ärlig, fri, färsk,vänlig, generös, lycklig, harmoni, frisk, lat, naturliga, neutral, välmående, lugn, avslappnad, säker, uppriktig, stabil, kraftfull, ung.
Negativa egenskaper: bitter, avundsjuk, skyldig, okunnig, oerfaren, svartsjuk, melankolisk, förgiftad, sjuk, outbildad.

Gul färgs betydelse

Gult är en färg som snabbt får folks uppmärksamhet. Det stärker en persons koncentration och vissa menar även på att det ökar ens ämnesomsättning. Men när gul färg överutnyttjas så kan det lätt bli för mycket vilket snabbt gör att det kan övergår till en negativ känsla.
Positiva egenskaper: aktiv, ljus, glad, kommunikativ, säker, energisk, expansiv, uttrycksfull, extrovert, vänlig, gyllene, idealist, uppfinningsrik, intelligent, inspirerande, intuitivt, livlig, logisk, optimistisk, filosofisk, lekfull, nöjd, spontan, stimulerande, skinande, tankeväckande, vitala, ung.
Negativa egenskaper: försiktig, ynkrygg, fara, besegrad, oärlig, avundsjuk, sjuk, förrädare, varning.

Röd färgs betydelse

Rött betyder rörelse och spänning. När folk ser rött tenderar deras hjärtan att slå snabbare. Färgen är nästan extrem i vissa fall och fångar därför snabbt folks uppmärksamhet, men för mycket av rött kan bli för dominerande. Röd färg står även för energi och passion.
Positiva egenskaper: aktiv, alert, aggressiv, ambitiös, glödande, attraktiv, modig, briljant, charmig, befäl, modig, dominerande, dynamisk, excentrisk, emotionell, energisk, erotisk,varm, impulsiv, livlig, kärleksfull, lycklig, arg, passionerad, patriotisk, kraftfull,revolutionär, sensuell, sexuell, stark, framgångsrik.
Negativa egenskaper: aggressiv, arg, farlig, irriterad, generad, ondska, förnedrad, otålig, våldsam.

Orange färgs betydelse

Orange är en färg som har en nyans av rött och är också en av de färger som drar till sig mycket uppmärksamhet. När en person ser på färgen kan han eller hon känna sig entusiastisk och levande. Det kan också göra att man känner en känsla av balans, välkomnande och värme.
Positiva egenskaper: aktiv, karismatisk, kompetent, kreativ, emotionell, energisk, exotisk, explosiv, flexibel, rolig, god, glad, frisk, humoristisk, oberoende, motiverande, provocerande, säker , sällskaplig, stimulerande, framgångsrik, tropisk, pulserande, välkomnande, vild.
Negativa egenskaper: risk, överdriven, upprörande, tröttsamt.

Rosa färgs betydelse

Rosa är en blandning av rött och vitt. Den representerar och symbolsierar omsorg, medkänsla, omtänksamhet, romantik och kärlek. Rosa är också ett tecken på hopp. Det är en positiv färg som inspirerar och skapar varma och tröstande känslor. Färgen rosa ger en känsla av att allt kommer att gå bra, att det kommer att lösa sig.
Positiva egenskaper: vänskap, kärlek/villkorslös kärlek, medmänsklighet, harmoni, romantik, intimitet, kvinnlighet, empati, intuitiv, vårdande, inre frid, tillgänglighet, förståelse.
Negativa egenskaper: barnslighet, skör, ömtåligt, omogen, flickig.

Lila färgs betydelse

Lilas betydelse kan vara en känsla av rikedom och lojalitet. Detta beror dels på att i gamla tider var lila en färg som kungligheter ofta bar i kläderna. Om grön innebär maskulinitet så betyder lila kvinnlighet.
Positiva egenskaper: ambitiös, aristokratisk, konstnärlig, kreativ, dramatisk, gåtfull, extravagant, rättvisa, feminin, oberoende, intelligent, ledare, lyxigt, magiskt, majestätisk,mystiskt, ädel, nostalgisk, stolt, ansvarig, rik, kunglig, hemlig, sensuell, allvarlig,sofistikerad, andlig.
Negativa egenskaper: arrogant, skör, grym, dekadent, ensam, melankolisk, sorg, sorglig,dyster, lidande..

Färger påverkar oss, kanske mer än vad vi tror många gånger. Färger berättar vilka vi är, hur vi mår och de signalerar något. Färger betyder olika från person till person och varierar också mellan olika länder o kulturer.