Livsharmoni

Inspirationsträffar & cirklar

Inspirationsträffar, cirklar & kurser

Inspirationsdag med Aura-soma Färghealing och underbara färger och gåvor från naturen

Det som jag mest av allt älskar att arbeta och dela med mig av är färghealingsystemet Aura-Soma, som bygger på gammal kunskap och visdom och om hur vi kan hela oss med färger och gåvor från vår natur.

Genom ditt val av färger ökar du din medvetenhet om vem du är och om dina egenskaper. Du får veta vad färgerna betyder och hur de påverkar dig på olika plan i ditt liv. Du får också veta hur du kan använda en del av Aura-somas produkter för att förstärka effekten av healing och för att bättre kunna balansera dig själv.

Kontakta mig vid intresse och för mer info.

Meditationscirkel

Meditation

Att det är bra att meditera det vet nog de flesta människorna idag. Men många upplever att de har svårt att slappna av, att känna lugn och ro och att komma ner i varv. ”Jag kan inte meditera”, ”jag kan inte sitta still” , ”hur gör jag?”, ”jag har inte tid” . Det här får jag ofta höra ifrån mina kunder.

Tycker Du att Du känner igen Dig så tycker jag verkligen att Du ska prova att komma igång. Det kan vara lättare i en mindre grupp och med bestämda tider. Naturligtvis är även Du som har mediterat förut men känner att det skulle vara kul att meditera i grupp välkommen.

Meditation hjälper Dig att öppna dörren till Ditt inre och att få kontakt med Ditt innersta, Din själ.

Du blir av med spänningar och stress som Du bär på och får mer kraft och energi som Du kan använda i vardagen och i möten med andra människor på ett postitivt sätt. Det ger Dig en känsla av inre lugn och harmoni.

Meditation hjälper Dig att utvecklas både andligt och personligt. Vi kommer bland annat att jobba med olika guidade meditationer och ljus- och andningsövningar som även utvecklar din intiution. Vi lär av varandra och utbyter erfarenheter. Allt på ett enkelt och okonstlat sätt.

Vi träffas 5-6 gånger.

Tid c:a 18-19.30 Plats: Livsharmoni. Investering: 200 kr/gång. (Du anmäler Dig till hela terminen på en gång).

Begränsat antal platser.

Anmäl gärna Ditt intresse redan nu. För mer info kontakta mig via mejl eller tfn.

Föredrag Naturens Gåvor

Rena essentiella oljor har många positiva effekter för vår fysiska kropp och psykiska välbefinnande. Är du intresserad av hur du kan använda oljorna till dig själv och din familjs välbefinnande? Essentiella oljor kan användas av vuxna, barn och djur som kan bidra till kroppens självläkande förmåga.

Några av oljornas användnings områden:
Stärker immunförsvaret, förkylning, influensa
Smärtlindring av muskler och leder, lindrar inflammationer i kroppen
Förbättrar nattsömnen, stressreducerande
Balanserar hormonsystemet (bl.a. vid övergångsåldern, PMS)
Lindring av huvudvärk och migrän

Oljorna ersätter inte traditionell sjukvård utan kan ses som ett komplement.

Kontakta mig vid intresse och för mer information.

Inspirationsträffar

Livsstil

Livsstil Dagens livsstil påverkar vår hälsa på många olika sätt. Maten vi äter, vattnet vi dricker, stress, vår näringsstatus, hur vi andas, motion, vila, vårt sociala liv m.m.

Alla dessa faktorer styr vår hälsa och kan sätta sig som olika obalanser i oss men det finns mycket vi själva kan påverka och hjälpa vår kropp på traven.

”Hur vi åldras och eventuellt blir sjuka beror inte på det antal år som vi levt, utan främst på hur vi har levt, det vill säga livsstilen. När vi ändrar vår livsstil har kroppen en otrolig förmåga att läka sig själv, det vill säga att sundare vanor automatiskt ger en sundare kropp”

Ur Sanna Ehdin, den självläkande människan.

Vi träffas i mindre grupp och jag ger er tips om hur och vilka förändringar som kan göras för att vi ska kunna leva ett mer harmoniskt liv och må bättre i både kropp, själ och sinne.

Kontakta mig för mer info vid intresse.